1 18 San Alfonso 2Goed geslapen en op pad naar het vliegveld om een huurauto te halen. Duurde weer langer dan je wilt. De telefoon aangesloten en wij op weg naar San Alfonso del Mar. Daar is het grootste zwembad ter wereld, voor zolang het natuurlijk duurt en dat willen we even zien. Onderweg een paar keer door een tolpoort om weer 1900 Peso af te geven, over een mooie weg naar de kust.

 

1 17 las armas 2 (2)We hebben, na het vertrek van Paaseiland nog 2 dagen voor Santiago gepland. We vertrekken 's middags weer met een Dreamliner van Latam naar Santiago. We arriveren mooi op tijd. We gaan met de Centropuerto naar de studio. De dame van de studiohuur hadden we niet verwacht, maar die zat toch op ons te wachten. Wij spraken nog steeds niet genoeg Spaans en haar Engels was er ook niet op vooruit gegaan. We komen er net op tijd achter dat zijn ons maar voor 1 nacht geboekt heeft staan terwijl wij er 3 nachtjes willen slapen.

Tegen een uur of 11 lokale tijd komen we op 10 januari in de ochtend aan op Santiago A. Merrino Benitez Intl. Airport

We hebben uitgezocht dat we met bus maar 6 haltes hoeven en dan staan we op 200 meter van het appartement dat we via Booking.com hebben geboekt. Zowel op de 11e als de dagen dat we na Paaseiland weer in Santiago zijn verblijven we in deze studio.