Welkom op Menioren.nl

Deze site richt zich op energieke volwassenen die geen zorg meer hebben over hun kinderen en over vrije tijd beschikken. De site geeft informatie over dagjes uit, weekendjes weg, maar ook wereldreizen. ook zijn er verschillende mogelijkheden om uit eten te gaan of aankopen te doen. Alles gericht op de "oudere jongeren".

 In deze fase van de site zijn we nog in de opstartfase, dus ontbreken er volgens jou nog onderwerpen die aandacht verdienen, mail ons gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ben je op zoek naar een museum bij jou in de buurt of met een speciaal onderwerp? Misschien ga je wel een dagje een grote stad bezoeken en lijkt het je ook wel wat dan even een museum mee te pikken. Voor wel 400 musea in Nederland kijk je hier. \r\n', '\r\n

Van Naturalis in Leiden tot Het Nederlands Stripmuseum in Groningen. Op de site kom je erg veel musea tegen waarvan je waarschijnlijk niet eens wist dat ze bestonden, maar zeker de moeite waard zijn om een kijkje te nemen. Ook voor een heel dagje uit zit je hier goed, je hebt hier de mogelijkheid om een hotel, restaurant en andere activiteiten uit te zoeken. Kijk op Museum.nl.